Sok gyermek álmodozik arról, hogy mi lehet a víz alatt, amit nem látunk, mit rejthet a mélység?
Aztán amikor az évek múlásával az álom valósággá válik, és ott úszom azokkal az állatokkal, azokon a helyeken, amiket a legtöbb ember csak televízión keresztül lát, olyan nyugodtság tölt el, amit nem lehet megmagyarázni. Leírhatatlan érzés egy közegben lenni kedvenceimmel, a delfinekkel, játszani velük, hallani a hangjukat, és közvetlen közelről belenézni a szemükbe.
Mindezeken én is keresztülmentem az évek során. Gyerekkorom óta snorkelezem, és mind a mai napig igyekszem minél közelebb kerülni ehhez a világhoz.
2008-ban kóstoltam bele először a palackos búvárkodásba egy próbamerülés alkalmával. Ezt még jó pár ilyen alkalom követte, majd 2011-ben elvégeztem az Open Water Diver alapképzést.
2015-ben az egyiptomi mentőbúvár tanfolyam után egy önkéntes mentőszervezetnél ténykedtem, majd 2017-től a segédoktatói kurzus elvégzését követően, immáron hivatásos szinten, segédoktatóként és bázisvezetőként dolgozom a Crazy Turtle csapatában. Minden alkalommal kemény követelményeknek megfelelve, tapasztalt, sokat megélt búvároktatóktól tanultam és tanulok a mai napig. Ezt a megszerzett tudást szeretném tovább adni mindazoknak, akik érdeklődnek a búvárkodás iránt.
A Crazy Turtle búváriskolában kiváló partnerre találtam ebben, hiszen az egész csapat számára fontos a minőségi oktatás, így nem a kiadott minősítések darabszáma, hanem a mögöttes tudás, és a búvárkodás szeretetének az átadása az elsődleges szempont.